31 October 2023

Asigură-te că ești bine: examen Papanicolau și examen HPV la preț redus, pentru tine!

Un screening regulat și complet al sănătății reproductive este esențial pentru fiecare femeie. În acest scop, Clinica LuȚescu vine în întâmpinarea ta cu o ofertă specială: Examenul Papanicolau și Examenul HPV, acum disponibile la un preț redus de doar 250 lei.

Cât de important este acest pachet de examene?

Sănătatea ta este prioritatea noastră, și acest pachet este esențial pentru prevenirea și depistarea precoce a afecțiunilor colului uterin. Examenul Papanicolau detectează celulele anormale din colul uterin, în timp ce examenul HPV depistează prezența virusului HPV, cunoscut ca un factor de risc în dezvoltarea cancerului de col uterin.

Ceea ce face această ofertă specială de la Clinica Lutescu să se evidențieze este nu doar prețul accesibil, ci și calitatea și atenția de care te vei bucura. Echipa noastră de medici ginecologi este alcătuită din profesioniști experimentați care pun întotdeauna accent pe relația cu pacientele noastre. În fiecare vizită la Clinica Lutescu, vei întâlni o echipă de specialiști calzi și empatici, gata să răspundă la întrebările tale și să ofere suportul necesar.

Pentru a beneficia de această ofertă specială, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul 0241 637 436 sau 0722 730 688 și să-ți programezi vizita la Clinica Lutescu din Constanța. Vei primi servicii medicale de încredere, vei fi tratată cu respect și vei primi toate informațiile necesare despre rezultatele examenelor.

Nu lăsa sănătatea ta pe ultimul loc! Alege Clinica Lutescu și asigură-te că îți acorzi atenția și îngrijirea pe care le meriți. Programează-ți examenele Papanicolau și HPV astăzi și fii pe drumul cel bun spre menținerea sănătății reproductive.

De ce să alegi Clinica Lutescu?

Echipă de specialiști dedicată: La Clinica Luțescu, suntem mândri să avem o echipă de ginecologi experimentați și dedicați, gata să vă ofere o îngrijire personalizată.

Experiență caldă și empatică: Nu sunteți doar un număr pentru noi. Ne place să creăm un mediu cald și uman, unde vă veți simți confortabil și în siguranță.

Echipamente de ultimă generație: Investim în cele mai recente echipamente medicale pentru a vă oferi cele mai precise rezultate.

Confidențialitate garantată: Înțelegem importanța confidențialității, iar la Clinica Luțescu, respectăm această valoare fundamentală.

Preț redus, fără rabat la calitate: Cu oferta noastră specială, am pus în prim-plan sănătatea dumneavoastră, oferindu-vă examene de înaltă calitate la un preț accesibil.

Articol lutescu.ro