Fiecare femeie trebuie să meargă la un medic ginecolog pentru un control o dată pe an, recomandarea noastră o dată la șase luni.

Nu aștepta să apară dureri sau alte probleme, alege să știi că ești bine.

Principiul de la care pornim este acela al individualizării tratamentului pentru fiecare dintre pacienții noștri!

Fie că este vorba de analizele periodice, fie că ai nevoie de anumite investigații pentru a lămuri diagnosticul, la noi găsești soluția care îți trebuie ție.

Din auzite, de la prieteni sau din presă, orice listă de analize făcute pe cont propriu nu face decât să stârnească îngrijorări inutile. Vino la medic specialist în ginecologie ca să știi de ce analize ai nevoie, ca să nu cheltui energie, resurse și mai ales ca să nu intri nejustificat în panică.

Șterge cu buretele îndoielile legate de doctor, spital, clinică. Noi îți oferim un mediu prietenos, cald, unde dialogul și zâmbetul sunt la ordinea zilei.

Știm dacă doare, când doare și cum să dispară, știm să ne facem meseria bine, dispunem de resursele necesare unui cabinet profesionist de specialitate (de la consult la analize și diagnostic) și mai știm să ascultăm.

Adaugă camerei de așteptare flori și reviste, liniște și calm, și vei avea o imagine nouă despre consultul tău periodic.
Știi cum îți este atunci când nimic nu te pune pe gânduri? Vrei certitudini și diagnostic clar atunci când ceva nu e în regulă? Alege să știi ce ți se întamplă, să fii sănătoasă și fără griji!