Un control la timp, înseamnă o viață mai lungă! Cancerul de col uterin este forma de cancer care poate fi cel mai ușor prevenită.

Testarea periodică pentru depistarea leziunilor care pot duce la cancer sau chiar a cancerului în stadiile de început este importantă.

Colposcopia durează aproximativ 15 minute și nu necesită anestezie deoarece este complet nedureroasă.

Clinica noastră îți facilitează efectuarea celor două tipuri de teste simple şi nedureroase care pot preveni cancerul de col sau îl pot depista la timp.

Cancerul de col uterin este o realitate dureroasă a zilelor noastre. În fază incipientă, cancerul de col uterin nu prezintă simptome, însă descoperit în această fază de început, poate fi tratat corespunzător.

Un control la timp, înseamnă o viață mai lungă! Cancerul de col uterin este forma de cancer care poate fi cel mai ușor prevenită. De aceea este importantă testarea periodică pentru depistarea leziunilor care pot duce la cancer sau chiar a cancerului în stadiile de început.

Clinica noastră îți facilitează efectuarea celor două tipuri de teste simple şi nedureroase care pot preveni cancerul de col sau îl pot depista la timp: testul Papanicolau și testul HPV. Mai mult decât atât, în cazul unui rezultat anormal al testului Papanicolau, medicii noștri au pregătirea și experiența medicală de a efectua investigațiile premergătoare acestui test.
Clinica noastră a investit în aparatură de ultimă generație, achiziționând un colposcop performant și dotând o întreagă sală cu toate echipamentele necesare colposcopiei.

Un rezultat anormal al testului Papanicolau nu înseamnă întotdeauna că aveți cancer de col uterin. Cu toate acestea, prin intermediul testului puteți descoperi acest tip de cancer, iar un astfel de diagnostic nu poate fi niciodată ușor de primit.

Știm și vrem să te ajutăm să treci peste problemele de sănătate. Lasă-ne să punem experiența de o viață a medicilor noștri în slujba sănătății tale!