Este nevoie de două celule pentru a forma o nouă viață… două celule și o minune …

Apoi, timp de 9 luni, noua viață se formează, atent protejată, în burta mamei.

Ne facem meseria cu drag și pricepere, și știm să ascultăm cu răbdare fiecare întrebare pe care o vei adresa.

Clinica Luțescu dispune de aparatură medicală de ultimă generație ce completează experiența medicilor noștri.

Sarcina este o perioadă uimitoare, unică și inimaginabil de frumoasă.

O dată cu cele două liniuțe ce apar pe testul de sarcină, apar însă și o multitudine de griji și temeri, întrebări și neliniști. Oare totul este în regulă? Oare copilul se dezvoltă normal? Oare este bine cât a luat în greutate? O sumedenie de întrebări, la care vei primi răspuns de la medicul ce îți monitorizează sarcina.

Clinica Luțescu are medici ce au adus pe lume mii de copii sănătoși, medici care pe lângă faptul că își fac meseria cu drag și pricepere, vor știi să asculte cu răbdare fiecare întrebare pe care o vei adresa.

Toți medicii noștrii au competențe ecografice, iar clinica Luțescu dispune de aparatură medicală de ultimă generație ce completează experiența medicilor noștri.

Fiecare trimestru de sarcină presupune efectuarea unor analize de sânge specifice, iar medicii noștri te vor îndruma corespunzător, recomandându-ți analizele necesare în cazul tău, explicându-ți ce înseamnă fiecare în parte și de ce este important să le faci.

Pe lângă ecografiile lunare prin care este monitorizată evoluția bebelușului, poți face în cadrul clinicii noastre și ecografiile mai amănunțite, de examinare suplimentară a stării de sănătate a fătului. În primul trimestru de sarcină, translucența nucală este ecografia prin care pot fi descoperite două dintre cele mai uzuale anomalii cromozomiale, sindromul Down și sindromul Edwards. În cel de-al doilea trimestru de sarcină, morfologia fetală este ecografia ce acordă atenție specială creierului, feței, coloanei vertebrate, inimii, stomacului, rinichilor, intestinelor și membrelor fetale.

Pe lângă toate acestea, medicii noștri vor ști să recomande investigații și analize suplimentare, particularizate sarcinii și cazului tău. Și nu te sfii, întreabă-ne ce te macină, medicii noștri vor ști mereu să răspundă întrebărilor tale!