Infertilitatea, o problemă actuală ce afectează din ce în ce mai multe cupluri, poate fi definită ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil după un an de contact sexual regulat și neprotejat.

Medicii clinicii noastre luptă de mulți ani împotriva infertilității, ajutând tot mai multe cupluri infertile să își împlinească visul de a deveni părinți.

Medici cu specializare în tehnicile de reproducere umană asistată, embriologi biologi și psihologi s-au reunit în cadrul clinicii noastre pentru a consilia, monitoriza și trata problemele cuplurilor infertile.

Infertilitatea, o problemă actuală ce afectează din ce în ce mai multe cupluri, poate fi definită ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil după un an de contact sexual regulat și neprotejat.

Un diagnostic extrem de greu de acceptat pentru ambii parteneri, infertilitatea apare la vârste diferite, are cauze diferite, însă în toate cazurile naște neliniște, tristețe și chiar depresie.

Medicii clinicii noastre luptă de mulți ani împotriva infertilității, ajutând tot mai multe cupluri infertile să își împlinească visul de a deveni părinți. Este un drum ce poate fi greu, ce include multe investigații, tratamente și proceduri, însă este un drum la care pornim împreună, un drum în care vă vom sprijini și consilia în fiecare etapă.

Primul pas ce trebuie făcut în lupta cu infertilitatea este acela de a te prezenta la un medic specialist. Acesta este cel mai în măsură să identifice cauza infertilității, printr-o serie de analize și investigații particularizate cazului tău. O dată ce a fost investigată cauza, se vor recomanda o serie de tratamente, din nou, particularizate, în funcție de fiecare pacient și în cele din urmă medicul va recomanda una dintre tehnicile de reproducere umană asistată (inseminare intrauterină sau fertilizare in vitro).

Prin experiența acumulată de-a lungul anilor, prin constanta prezentă la cursurile și seminariile dedicate infertilității și nu în ultimul rând prin dăruire și grija pentru pacienți, medicii clinicii Luțescu au tratat cu succes această probleme pentru multe dintre cuplurile ce s-au adresat clinicii noastre.

Medici cu specializare în tehnicile de reproducere umană asistată, embriologi biologi și psihologi s-au reunit în cadrul clinicii noastre pentru a consilia, monitoriza și trata problemele cuplurilor infertile. Ore de consiliere psihologică, luni de tratamente și monitorizări ecografice, zile de lucru în laborator, toate acestea sunt compensate de bucuria unei reușite.

Licărirea de fericire din ochii viitorilor părinți este împărtășită pe deplin de echipa ce stă în spatele acestui minunat succes. Micul punct ce apare la ecograf reprezintă o bucurie covârșitoare atât pentru viitorii părinți cât și pentru echipa ce a ajutat la crearea sa.