Consiliere online

Aproape de voi, oricând, mai ales în momente grele, copleșitoare, cum sunt cele actuale.

În contextul actualei pandemii globale, activitatea clinicii noastre este suspendată. Ca o măsură de siguranță de siguranță în primul rând pentru toți pacienții noștri, dar și pentru personalul medical al clinicii noastre. 

Dar vă punem la dispoziție experiența medicilor noștri prin telemedicină, pentru acele situații care nu constituie o urgență medicală. Pentru acele situații în care aveți nevoie de îndrumare medicală, din partea specialiștilor clinicii noastre. 

Pașii consilierii online

Tot ce trebuie să știți despre consilierea online

Consilierea online este gratuită. Nu se percepe niciun tarif. 

Formularul de înscriere pentru consilierea online include o secțiune de încărcare documente. Această secțiune o puteți folosi pentru a ne trimite orice rapoarte medicale sau buletine de analize medicale anterioare credeți că ar fi relevante. Dacă vă este mai ușor, puteți trimite aceste documente la adresa noastră de e-mail: office@lutescu.ro, precizând în subiectul mesajului numele pacientului.

Ca în orice consultație obișnuită, este bine să aveți la îndemână întregul dosar medical, nu numai documentele deja trimise. Este util ca înainte de consilierea online cu medicul, să vă notați orice întrebări pe care doriți să le atingeți în timpul consilierii.

Vă vom transmite raportul medical al consilierii în primele 24 de ore de după desfășurarea acesteia.

Pe curând!