5 January 2017

Doamna doctor Luțescu Ioana efectuează histerosalpingografii în cadrul Ovidius Clinical Hospital

Infertilitatea este o problemă ce afectează din ce în ce mai multe femei, din toate categoriile de vârstă. Dificil pentru fiecare pacientă este conștientizarea acestei probleme, apoi a necesității de a se adresa unui medic specializat pe probleme de infertilitate.

Atunci când infertilitatea este de cauză feminină, printre investigațiile necesare stabilirii unui diagnostic cât mai clar se numără și histerosalpingografia. Aceasta este o procedură minim invazivă, ce nu necesită anestezie sau spitalizare.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor pacientelor sale din Constanța, doamna doctor Luțescu Ioana realizează histerosalpingografii în cadrul spitalului privat Ovidius Clinical Hospital. Spitalul are dotările necesare și personalul instruit pentru a desfășura aceste intervenții în condiții de maximă siguranță, investigația fiind complet nedureroasă.

Histerosalpingografia este practic o examinare a uterului și a trompelor uterine, pentru a verifica permeabilitatea acestora și aspectul cavității uterine. În timpul histerosalpingografiei, medicul introduce în cavitatea uterină o substanță de contrast, efectuând apoi câteva imagini radiografice.

hysterosalpingogram-2
descarcare