18 January 2019

Echipa clinicii Luțescu este întregită de dr. Oltjon Cobani, chirurg plastician

Clinica noastră este locul în care pacientele revin mereu în căutarea soluțiilor. Pe lângă soluțiile medicale menite să le îmbunătățească starea de sănătate, am încercat constant să contribuim la starea de bine a pacientelor noastre. Tocmai de aceea, echipa noastră va fi întregită de dr. Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.
 
Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Dr. Oltjon Cobani a urmat rezidențiatul în chirurgie plastică-estetică și microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca). În cursul definirii sale profesionale a colaborat cu clinici de renume din București, având totodată ocazia de a participa la intervenții chirurgicale alături de specialiști internaționali recunoscuți în domeniu precum Roger Khouri, Wolfgang Gubisch, Nazim Cerkes, Claudio Calabrese, Alexis Verpaele, Patrick Tonnard, Carlos Roxo etc.
 
Pregătirea continuă a medicului Oltjon Cobani este completată anual de participarea la cursuri, workshop-uri, congrese naționale și internaționale și publicarea a peste 20 de lucrări științifice în reviste de specialitate.
 
Pentru femei fericite, împlinite, în orice etapă a vieții
 
Cele 9 luni de sarcină au de multe ori ca rezultat modificări corporale ce tind să creeze stări de anxietate și dezamăgire pentru proaspăta mamă. Fie că este vorba de un surplus de grăsime în zona abdominală sau de problema sânilor lăsați, principala problemă a unei mame după încheierea procesului de alăptare, există intervenții chirurgicale ce pot corecta aceste aspecte, redând starea de bine și confortul unei proaspete mame.
 
Însă îmbunătățiri ale aspectului exterior și înlăturarea acelora ce creează complexe unei femei, există în fiecare etapă a vieții unei femei. Despre intervențiile existente și posibilitățile de creștere a stimei de sine, a stării de bine a unei femei cu ea însăși, puteți discuta pe larg în cadrul clinicii Luțescu, cu dr. Oltjon Cobani.
 
Domnul doctor va fi prezent în clinica noastră în fiecare zi de sâmbătă și pentru programări la consultații, puteți apela 0241/637.436.

AIR_0827
AIR_0857